Actie

Met de wijnen in deze categorie is er prijstechnisch iets aan de hand. U kunt zich daar het hoofd over breken, of niet en er gewoon uw voordeel mee doen. Lijkt me beter, want dat is ook het idee. Noem het wijnen die in de reclame zijn.
Sorteer op
Domaine de Fontbonau 2018
Aanzet is vol en uitnodigend. Ja heeft gerijpt op hout maar dit valt helemaal samen met het rode fruit. Pittig gestructureerd zonder hardheid. Laurier en lengte. Dit staat als een huis. Compleet en overtuigend. Grote eetwijn. Zal zich op veel tafels thuisvoelen. Maakt graag vrienden.
Les Chaux de Fontbonau 2017
Zonnige tweede wijn van Fontbonau. Delicaat hout en goed rijp fruit. Kruidig – peper, laurier – en met een opvallende lengte. Allround rood, lekker direct van karakter en met een prettige frisheid. Niets moeilijks, en vooral goed bij eten.
La Lence de Fontbonau 2020
Verleidelijk frisse neus met hint van hout. Denk ook aan ketsend vuursteen, en aan steenfruit. Gepeperd. Dan sappig, vloeibaar en met fijne zuren. Anijs. Nu wit fruit ook. Complete wijn, fijne spanning maar licht verteerbaar. Lekker wit om bij te eten.
Chapelle de Haut Bages Libéral 2018
Het terroir van Haut-Bages Libéral grenst aan dat van Latour, en Pichon Baron. De wijn is gecertificeerd biologisch sinds 2015, en sinds 2016 in conversie naar biodynamie. Deze 2e wijn rijpt deels op eivormige betonnen vaten. Een buitenkans, zeker voor deze prijs.
€ 32,00
Baron de Brane 2016
Verleidelijke tweede wijn van de Margaux cru classé Château Brane Cantenac. Uit het grote jaar 2016. Soms een crowdpleaser genoemd, en goedbeschouwd is dat een compliment aan de wijn: veel mensen worden hier blij van.
Koningsdoos

Koningsdag staat voor de deur, dus het leek ons een goed idee om onze drie favoriete oranje wijnen in een doos te stoppen. Zo simpel kan 't zijn. Met de wijnen in deze doos maak je een uitstapje door alle hoeken van Frankrijk: begin in de Elzas, rust even uit in de Côtes Catalanes en sluit af in de Loire. Normaal gesproken kosten deze wijnen samen €134, maar tot Koningsdag betaal je er €125 voor.

Uitverkocht

6 items

per pagina