Bestellijst:

0 item(s) - € 0,00
Er staan geen wijnen op de bestellijst.

0

Les Carmes Haut-Brion

Les Carmes Haut-Brion

Alles is bijzonder aan dit domein. Dat begint bij de wijn, die zeer gezocht is, maar het gaat ook over het ongelofelijke gebouw van Philip Stark – blingbling kan ons gestolen worden, maar daar valt dit niet onder, dit is erg mooi, en functioneel. En het gaat over de mensen: de getalenteerde en aanstekelijke Guillaume Pouthier, drijvende kracht en brein achter veel wat we zien, en proeven, en zijn rechterhand Stéphanie Libreau, die de ontvangsten echt compleet en persoonlijk maakt. Iemand merkte op dat we wel eens het woord 'gaaf' op een wijn plakken, maar deze wijn is het ook echt. Carmes heeft ballen, karakter, levendigheid en een zekere tijdloosheid. Kan ook lang mee. De tweede wijn mag veel eerder open. Beide wijnen zijn best schaars, het is voor Bordeaux-begrippen een klein domein. En de vraag is groot.

1 Item(s)

 1. Le C des Carmes Haut-Brion 2017 MAGNUM

  Le C des Carmes Haut-Brion 2017 MAGNUM

  Le C des Carmes Haut-Brion is de onbekende 2e wijn van cult Pessac Le Carmes Haut-Brion. Buurman van 1er cru Château Haut Brion. Net zoals voor de Grand Vin worden de druiven niet ontsteeld. Dit is een Graves met Bourgogne-achtige elegantie. Expressief, fris en zeer drinkbaar.

  Verder...
  € 66,00

  Uitverkocht

1 Item(s)

Bolomey Wijnimport Amsterdam: Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Loire, Champagne, Elzas, Jura, Savoie, Languedoc, Roussillon