Complémen'terre Muscadet Tribute 2020

Complémen'terre Muscadet Tribute 2020

Complémen'terre, Muscadet

'Witte Graves!', Riepen David en Jan Kasimir in koor, toen we Tribute voor het eerst proefden. En verrek, deze Muscadet, 100% Melon de Bourgogne van kalkhoudende zandsteen die vervolgens twee jaar sur lie heeft gelegen, heeft echt wat weg van de grote witte wijnen die deze appellatie voortbrengt. 'Is dat dan niet saai?' horen we de avontuurlijke wijndrinker denken? Absoluut niet! Verwacht een verleidelijke, iets tropische neus met de zuren en mineraliteit van Muscadet en je hebt iets ontzettend spannends te pakken. 

Uitverkocht

Flesmaat Fles (75 cl)
Verpakking Doosje van 6 flessen
kleur Wit
Artikelnummer w07206

Aanvullende informatie

Drinken bij oesters, mosselen, fruits de mer, carpaccio van cocquilles, geitenkaas
Drinkjaren nu tot ongeveer 2027
Druivensoort(en) melon de bourgogne
Biologisch ja

Over het domein

Eigenaar Manuel Landron & Marion Pescheux

Levering en retouren

We bewaren onze wijnen onder de best mogelijke omstandigheden in onze opslag met meer dan 100 jaar oude wijnkelder. Van hieruit leveren wij aan restaurants en particulieren.

U kunt zelf een leverdatum kiezen. Orders op maandag t/m donderdag voor 15 uur: levering vanaf volgende dag. Is de levering in Amsterdam? Dan kan het vaak eerder dan wat de shop aangeeft. Neem even contact op.

Kosteloze verzending voor orders vanaf €195, anders bijdrage verzendkosten €9,50. Op afspraak ophalen kan ook. Voor retouren neemt u contact op.