Bestellijst:

0 item(s) - € 0,00
Er staan geen wijnen op de bestellijst.

0

Damien Bureau, Saperlipopet

Champ sur Layon

Uitverkocht

Snel Overzicht

Sapperloot! Verrassend fijn-zachte zuivere chenin achter een gaaf etiket dat doet denken aan Toppop uit de jaren '80. Kroonkurkje eraf en schenken maar, uw vrienden zullen u weten te vinden.
  • Prijs € 18,50 bij aantal van 1
  • Prijs € 17,50 bij aantal van 6
  • Wijnsoort: wit
  • Flesmaat: fles (75 cl)
  • Verpakking: doos van 12 flessen

Proefnotitie

Compleet natuurlijke Pétillant Naturel, gewoon onder een kroonkurk met een heel cool etiket. Zeldzame wijn van een boer die maar af en toe iets te verkopen heeft. Verleidelijke, zachte pet'nat, een tikje mollig ook. Verrassend in alle opzichten.

Aanvullende Informatie

Drinken bij de borrel
Drinkjaren nu tot ongeveer 2019
Biologisch ja, vin naturel
Druivensoort(en) chenin blanc (100%)

Details

Damien Bureau deelt zijn cave met Kenji Hodgson en maakt verschrikkelijk lekkere natuurlijke wijnen, maar het probleem is dat hij meestal niets heeft. Vooral zijn Poivrotte van de pineau d'aunis is eigenlijk altijd op, en dat terwijl het schofterig lekker is. Dan is er de Emile, een grolleau, is wat meer van, maar Glouglou heeft de neiging om op alles beslag te leggen. Dus wees gewaarschuwd. En dan is er de heerlijk zachte Saperlipopet, mousserende chenin.
Bolomey Wijnimport Amsterdam: Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Loire, Champagne, Elzas, Jura, Savoie, Languedoc, Roussillon