Domaine des Buis Année à Foin, Année a rien 2021

Domaine des Buis Année à Foin, Année a rien 2021

Entraygues sur Truyère
De jonge Pauline Broqua maakt in de Aveyron een lichte (11,5% alcohol) chenin blanc. Licht gekruid en eigenzinnig, en stiekem ook een doordrinker. Parijs heeft Broqua omarmd, nu zijn wij aan de beurt. Hoewel niet allemaal tegelijk want haar wit is schaars.

Uitverkocht

Flesmaat Fles (75 cl)
Verpakking Doosje van 6 flessen
Kleur Wit
Artikelnummer w06441

Domaine des Buis Année à Foin, Année a rien 2021

We werden tijdens ons meest recente bezoek aan la Dive Bouteille (februari 2020) over Domaine des Buis getipt door Domaine Le Mazel. Net voordat Frankrijk voor ons achter slot en grendel ging, konden we met Pauline afspreken dat we haar wijnen in de zomer hier zouden hebben. Dat moment is nu aangebroken! Pauline maakt hele soepele en frisse wijnen uit een stukje Frankrijk dat in de zomer kurkdroog en bloedheet kan zijn. Wie nog wat zoekt om dit jaar thuis de lange zomeravonden door te komen, zoek niet verder!

JKvW

Aanvullende informatie

Drinken bij schaal- en schelpdieren, vis, bijvoorbeeld gebakken harderfilet met zeekraal
Drinkjaren nu tot ongeveer 2026
Druivensoort(en) chenin blanc
Biologisch ja, naturel

Over het domein

Eigenaar Pauline Broqua

Levering en retouren

We bewaren onze wijnen onder de best mogelijke omstandigheden in onze opslag met meer dan 100 jaar oude wijnkelder. Van hieruit leveren wij aan restaurants en particulieren.

U kunt zelf een leverdatum kiezen. Orders op maandag t/m donderdag voor 15 uur: levering vanaf volgende dag. Is de levering in Amsterdam? Dan kan het vaak eerder dan wat de shop aangeeft. Neem even contact op.

Kosteloze verzending voor orders vanaf €195, anders bijdrage verzendkosten €9,50. Op afspraak ophalen kan ook. Voor retouren neemt u contact op.