Bestellijst:

0 item(s) - € 0,00
Er staan geen wijnen op de bestellijst.

0

Domaine des Buis Chauffe Marcel 2019

Entraygues sur Truyère

Op voorraad

Snel Overzicht

nieuw • Hoop wijn deze rosé uit de Aveyron. Een rosé met veel kleur, karakter, maar ook veel frisheid en koelte. Een rosé die flirt met de notie "heel licht rood" en toch net een rosé blijft. Maar dan wel een heel leuke die iets te vertellen heeft. Vooral het kleine rode fruit is spraakzaam, roept om aandacht. Dat is precies wat deze wijn van de jonge Broqua zo aantrekkelijk en eigen maakt.
  • Prijs € 16,00 bij aantal van 1
  • Prijs € 15,00 bij aantal van 6
 
  • Wijnsoort: rosé
  • Flesmaat: fles (75 cl)
  • Verpakking: doosje van 6 flessen

Aanvullende Informatie

Drinken bij schaal- en schelpdieren, vis, bijvoorbeeld gebakken harderfilet met zeekraal
Drinkjaren nu tot ongeveer 2024
Biologisch ja, naturel
Druivensoort(en) fer servadou, gamay

Details

We werden tijdens ons meest recente bezoek aan la Dive Bouteille (februari 2020) over Domaine des Buis getipt door Domaine Le Mazel. Net voordat Frankrijk voor ons achter slot en grendel ging, konden we met Pauline afspreken dat we haar wijnen in de zomer hier zouden hebben. Dat moment is nu aangebroken! Pauline maakt hele soepele en frisse wijnen uit een stukje Frankrijk dat in de zomer kurkdroog en bloedheet kan zijn. Wie nog wat zoekt om dit jaar thuis de lange zomeravonden door te komen, zoek niet verder!

JKvW

Informatie over het domein

Eigenaar Pauline Broqua
Bolomey Wijnimport Amsterdam: Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Loire, Champagne, Elzas, Jura, Savoie, Languedoc, Roussillon