Bestellijst:

0 item(s) - € 0,00
Er staan geen wijnen op de bestellijst.

0

boek & glas

boek & glas

Twaalf jaar lang verkochten we alleen maar wijn. Alleen maar Franse wijn zelfs. En toen deed zich de mogelijkheid voor om het geweldige boek Inside Bordeaux van Jane Anson te verkopen. We gaan nu niet bedenken wat leuker is: wijn drinken of lezen, we doen het gewoon allebei. En omdat het fijn is om wijn uit een goed glas te drinken (een heel goed zelfs) verkopen we nu ook een bijzonder glas: het Gabriel-Glas. Proost.

7 Item(s)

 1. Jasper Morris Inside Burgundy

  Jasper Morris, Inside Burgundy

  Nieuw: 2e editie – Na ruim 10 jaar is ie er: Jasper Morris' compleet vernieuwde en uitgebreide 2e versie van Inside Burgundy. Het was al een lijvig boekwerk, nu nog 150 pagina's dikker. Met 45 full color detailkaarten, 800 pagina's. Verder...
  € 79,00
 2. Jane Anson Inside Bordeaux

  Jane Anson, Inside Bordeaux

  Het nieuwe standaardwerk over Bordeaux is een must-have voor de Bordeaux-liefhebber. Anson neemt de terroirs als startpunt, met geweldige kaarten. Van daaruit legt zij de link naar de wijnen die we kennen. Of nog niet kennen. Verder...
  € 70,00
 3. Gabriel-Glas Standard Edition 2er Geschenkkarton

  Gabriel-Glas Standard Edition doosje van 2

  De machinaal gemaakte variant, doosje van 2. We vonden dit zo'n verrassend glas dat we besloten het te gaan verkopen. De licht conische vorm concentreert de geur waardoor de wijn open overkomt. Een all-round kristallen glas geschikt voor alle soorten wijn. En het voelt ook fijn aan, elegant maar niet fragiel. Met dit glas uit Oostenrijk komt een wijn echt goed tot z'n recht.

  Verder...
  € 28,00
 4. Gabriel-Glas Standard Edition 6er Geschenkkarton

  Gabriel-Glas Standard Edition doosje van 6

  De machinaal gemaakte variant, doosje van 6. We vonden dit zo'n verrassend glas dat we besloten het te gaan verkopen. De licht conische vorm concentreert de geur waardoor de wijn open overkomt. Een all-round kristallen glas geschikt voor alle soorten wijn. En het voelt ook fijn aan, elegant maar niet fragiel. Met dit glas uit Oostenrijk komt een wijn echt goed tot z'n recht.

  Verder...
  € 84,00
 5. Gabriel-Glas Standard Edition 6er Geschenkkarton

  Bistro wijnglazen doosje van 6

  Bistro wijnglazen 26 cl veel gebruikt voor natuurwijn Verder...
  € 30,00
 6. Gabriel-Glas Gold Edition 2er Geschenkkarton

  Gabriel-Glas Gold Edition doosje van 2

  De mondgeblazen variant, doosje van 2. We vonden dit zo'n verrassend glas dat we besloten het te gaan verkopen. De licht conische vorm concentreert de geur waardoor de wijn open overkomt. Een all-round kristallen glas geschikt voor alle soorten wijn. En het voelt ook fijn aan, elegant maar niet fragiel. Met dit glas uit Oostenrijk komt een wijn echt goed tot z'n recht.

  Verder...
  € 64,00

  Uitverkocht

 7. Gabriel-Glas Gold Edition 6er Geschenkkarton

  Gabriel-Glas Gold Edition doosje van 6

  De mondgeblazen variant, doosje van 6. We vonden dit zo'n verrassend glas dat we besloten het te gaan verkopen. De licht conische vorm concentreert de geur waardoor de wijn open overkomt. Een all-round kristallen glas geschikt voor alle soorten wijn. En het voelt ook fijn aan, elegant maar niet fragiel. Met dit glas uit Oostenrijk komt een wijn echt goed tot z'n recht.

  Verder...
  € 192,00

  Uitverkocht

7 Item(s)

Bolomey Wijnimport Amsterdam: Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Loire, Champagne, Elzas, Jura, Savoie, Languedoc, Roussillon