Bestellijst:

0 item(s) - € 0,00
Er staan geen wijnen op de bestellijst.

0

Gabriel-Glas

Gabriel-Glas

Wat doet er nou echt toe naast het kiezen van de juiste wijn? Dat zijn (behalve natuurlijk het juiste gezelschap) vooral twee dingen: het juiste glas, en de juiste temperatuur. Voor dat laatste moet u zelf zorgen. Met dat eerste kunnen we u helpen, heel goed zelfs. Want met het bijzonder en mooi gevormde Gabriel-Glas komen wijnen erg goed tot hun recht – en dat is dan best bescheiden uitgedrukt. Het Gabriel-Glas laat een wijn stralen. Er zijn 2 varianten: de machinaal gemaakte Standard Edition en de iets slankere mond-geblazen Gold Edition. Wilt u eerst proberen? Doe dat dan bijvoorbeeld bij Parlotte, Rijsel of The Lobby.

1 Item(s)

  1. Gabriel-Glas Standard Edition doosje van 2

    Gabriel-Glas Standard Edition doosje van 2

    De machinaal gemaakte variant, doosje van 2. We vonden dit zo'n verrassend glas dat we besloten het te gaan verkopen. De licht conische vorm concentreert de geur waardoor de wijn open overkomt. Een all-round kristallen glas geschikt voor alle soorten wijn. En het voelt ook fijn aan, elegant maar niet fragiel. Met dit glas uit Oostenrijk komt een wijn echt goed tot z'n recht.

    Verder...

    Uitverkocht

1 Item(s)

Bolomey Wijnimport Amsterdam: Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Loire, Champagne, Elzas, Jura, Savoie, Languedoc, Roussillon