Bestellijst:

0 item(s) - € 0,00
Er staan geen wijnen op de bestellijst.

0

Wine & Walls

Gaat uw liefde voor wijn verder dan uw wijnglas? Via Bolomey Wijnimport kunt u kennismaken met het werk van Kick van Homeijer. Niet alleen geinspireerd op wijn, maar er ook mee gemaakt!


 

Beeldhouwer Kick van Homeijer is altijd gefascineerd geweest door combinaties van ongebruikelijke materialen. Na een hernieuwde ontmoeting met Frankrijk en diverse wijnliefhebbers besloot hij zich volledig te richten op een cross-over tussen de beeldende kunst en wijn.

De WorksduVin, grote verticale banen vilt in steeds twee bijzondere kleuren waarop met wijn designs/patronen zijn aangebracht, zijn hiervan het resultaat. De werken worden laag over laag opgebouwd. Aan de laatste lagen wijn worden speciale pigmenten toegevoegd om diepte te creëren. Mede hierdoor ontstaan intensiteit, gelaagdheid, transparantie en dieptewerking. De structuren en groeivormen zijn terug te voeren op het wijnlandschap en de techniek van het druiven verbouwen. Daarnaast verwijzen ze naar biologische groeiprocessen.

De beleving van wijn wordt visueel onderstreept door WorksduVin. Een kunstwerk gekoppeld aan een bijzondere wijn, een chateau, een speciaal moment, een unieke avond met geweldig eten en de beste vrienden.

En voor een uniek (relatie-)geschenk: een houten wijnkist met daarin een kleine Works du Vin, en twee flessen wijn van Bolomey Wijnimport. Hoe kun je een wijnliefhebber een groter plezier doen?

 

 

De werken zijn unica, ze worden gesigneerd, genummerd en in handgemaakte kisten verpakt. Belangrijke gegevens zoals de gebruikte wijn en ontstaansdatum worden op een bijgevoegd certificaat vermeld. De werken zijn bedoeld voor de internationale wijnwereld; de chateaux, wijnhandelaren, tophoreca en verzamelaars. En niet vergeten: wijnliefhebbers.

Na zijn post-academische studie aan Ateliers 63 in Haarlem heeft Kick van Homeijer veel geëxposeerd in binnen- en buitenland, o.a. galerie Fons Welters in Amsterdam , Het MAC museum in Sao Paulo en diverse internationale kunstbeurzen van Berlijn, Brussel, Zurich, Turijn, Rotterdam en Amsterdam. Daarnaast doceerde hij hedendaagse beeldende kunst aan de universiteit van Sao Paulo en Campinas in Brazilië.

Een aantal werken van Kick hangt in onze opslag, en zal te zien zijn tijdens proeverijen. Heeft u belangstelling voor het werk van Kick van Homeijer, neem dan graag contact op.

Meer informatie: Wine & Walls

Bolomey Wijnimport Amsterdam: Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Loire, Champagne, Elzas, Jura, Savoie, Languedoc, Roussillon