Domaine des Côtes de la Molière, Vauxrenard

Eerlijker wijnen dan die van Isabelle en Bruno Perraud zijn moeilijk te vinden. Het is puur vergist druivensap, niets meer en niets minder. Niets toegevoegd, niets weggehaald. Voor liefhebbers van "vins naturels" niet te missen.
Sorteer op
Isabelle & Bruno Perraud Côte de la Molière 2021
Isabelle & Bruno Perraud Balance Ta Bulle 2021
In februari proefden we Balance Ta Bulle met Isabelle. Wat we nooit doen deden we nu wel: we bestelden meteen een pallet. Ik had het al gezegd voordat ik het door had: une pallette svp. Zo verleidelijk kan een wijn dus zijn. Dit is zoet en bruist en is gevaarlijk lekker. Ook weer niet zo gevaarlijk, want maar 8% alcohol. Wat er aan alcohol ontbreekt zit er aan druivensuiker nog in. U gaat buiten zomers vrienden maken, pas op.
Isabelle & Bruno Perraud Morgon Les Charmes 2021
De stevigste cru van de Beaujolais, maar dan wel à la Perraud, dus niets zwaars. Een hoop gul rood fruit, dit is bijna meer happen dan drinken. Gek hoe zo'n wijn toch redelijk onder de radar weet te blijven want het staat als een huis. Hoofdrol voor het bijkans zwoele fruit in deze Morgon.
Isabelle & Bruno Perraud Le Poquelin 2021
Broertje van de P'tit Poquelin. Anders dan de P'tit is de Poquelin gemaakt van eigen druiven. Helemaal in vorm na iets te hebben gerijpt, erg fijn. Poquelin was trouwens de voornaam van toneelschrijver Molière, en dat is weer de naam van het domein. Hamersma 9+.
Isabelle et Bruno Perraud Brut de Cuve 2021
Leverbaar vanaf 18 november • De 2021 is in aantocht. Met 11,4% alcohol nog iets lichter dan die van vorig jaar. De restaurants en bars hebben al ingeslagen, maar zijn zo vriendelijk geweest nog wat over te laten.

5 items

per pagina