Isabelle & Bruno Perraud, Vauxrenard

Domaine des Côtes de la Molière, Vauxrenard

Eerlijker wijnen dan die van Isabelle en Bruno Perraud zijn moeilijk te vinden. Het is puur vergist druivensap, niets meer en niets minder. Niets toegevoegd, niets weggehaald. Voor liefhebbers van "vins naturels" niet te missen.
Sorteer op
Isabelle et Bruno Perraud Sorore Orange 2022
Isabelle & Bruno Perraud Bourgogne Aligoté 2022
Oer-aligoté: puur natuur, volop avontuur. Zoals alle wijnen van Perraud niet gechaptaliseerd, en zonder toegevoegd sulfiet.
Isabelle & Bruno Perraud Côte de la Molière 2021
Vlaggeschip van de Perrauds. Weinig van onze klanten zullen weten dat het domein eigenlijk Côte de la Molière heet, dus deze wijn is een beetje als een self-titled-album. Passend, want deze wijn is Perraud ten voeten uit.
Isabelle & Bruno Perraud Morgon Les Charmes 2021
De stevigste cru van de Beaujolais, maar dan wel à la Perraud, dus niets zwaars. Een hoop gul rood fruit, dit is bijna meer happen dan drinken. Gek hoe zo'n wijn toch redelijk onder de radar weet te blijven want het staat als een huis. Hoofdrol voor het bijkans zwoele fruit in deze Morgon.
Isabelle et Bruno Perraud Le P'tit Poquelin 2022
Ultiem Beaujolais drinkplezier van Domaine des Côtes de la Molière. Inderdaad, genoemde naar toneelschrijver Poquelin Molière. Zie daar de naam van deze cuvée. En 'P'tit' staat voor een vroege botteling. Deze zit in tussen de 'gewone' Poquelin en de Brut de Cuve – die laatste wordt ook aangeduid als Beaujolais Nouveau. Volgt u het nog? Hoeft niet, het voornaamste is dat het lekker is.
Bruno Perraud, Vin de France "Aligoté" 2018
Oer-aligoté: puur natuur, volop avontuur. Zoals alle wijnen van Perraud niet gechaptaliseerd, en zonder toegevoegd sulfiet.

6 items

per pagina