Pauillac - Bordeaux
-
We zijn steeds meer fan geworden van deze wijn. Voorheen vonden we hem vaak net iets teveel spierballen hebben, maar de laatste jaren is hij mooi in balans en verfijnd. Dankzij veel klei in de bodem heeft de wijn veel frisheid, ook in de warmere jaren. Niet onbelangrijk tegenwoordig. Ze werken ook steeds meer biologisch.Uitverkocht
-
De onbekende 3e wijn van Latour heeft in Nederland maar 2 importeurs, Bolomey Wijnimport is een daarvan. De beschikbaarheid van deze wijn is beperkt, en het meeste gaat naar kieskeurige restaurants. 2015 is het 1e jaar dat Latour in al z'n wijngaarden biologisch werkt – en deels biodynamisch.Uitverkocht
-
De onbekende 3e wijn van Latour heeft in Nederland maar 2 importeurs, Bolomey Wijnimport is een daarvan. De beschikbaarheid van deze wijn is beperkt, en het meeste gaat naar kieskeurige restaurants. 2015 is het 1e jaar dat Latour in al z'n wijngaarden biologisch werkt – en deels biodynamisch.Uitverkocht
-
De 2006 is de 15 jaar gepasseerd en mag open. Hoewel een Engelse liefhebber van clarets dat kindermoord zou vinden. En dan heeft ie misschien wel een punt. Want deze wijn zal nog lange tijd veel meer "uitrijpen". Maar soms wil je niet wachten, en dan biedt een breed karaf, grote glazen, en een stevig stuk vleesch erbij wonderen. Bordeaux 2006 is een goed jaar in Bordeaux, wat in de schaduw van het befaamde 2005.Uitverkocht