André Beaufort, Ambonnay

Champagne André Beaufort, Ambonnay

Vader Jacques Beaufort, een energieke zeventiger, zoon van André, werd eind jaren '60 ziek van de chemische middelen die door iedereen in de wijngaard gebruikt werden, en stopte daar toen compleet mee, dat was al in 1969. De familie werd beschimpt en zelfs buitengesloten om hun biologische aanpak, maar ze hielden vol. Met inmiddels het gelijk aan hun zijde. Zonen Amaury, Réol en Constant (broers van "onze" Quentin) zetten de traditie met veel vakmanschap voort. De Champagnes van Beaufort zijn delicaat, klassiek en evenwichtig.
Sorteer op
Champagne Quentin Beaufort Brut No 9 2015
Ongeveer 1700 flessen maakt hij van deze 100% pinot noir. Terroir: Saint Firmin in Polisy, Aube. Super levendige Champagne in kenmerkende Beaufort stijl.
€ 99,00
Champagne André Beaufort Polisy Brut Millésime 2004
Champagne van 18 jaar oud? In het geval van Beaufort geen probleem, deze Millésime uit 2005 is prachtig gerijpt en boordevol leven. Heeft zelfs nog een heel leven voor zich! Een unieke ervaring... Zeer schaars, max. 3 per klant.
€ 88,00
Champagne André Beaufort Ambonnay Grand Cru Réserve 2017
Indrukwekkende Ambonnay met onberispelijke klassieke opvoeding. Maar dan een die geheel gespeend is van kunstmatigheid. In deze grote millésimé komen old school Champagne en tijdloze natuurlijkheid samen op een manier die we heel graag zien, en proeven. De Grand Cru grond voor deze wijn heeft inmiddels een halve eeuw geen chemicaliën gezien, en dat is uitzonderlijk. Geweldige maaltijd-Champagne.
€ 95,00
Champagne Quentin Beaufort Brut No 9 2015
Ongeveer 1700 flessen maakt hij van deze 100% pinot noir. Terroir: Saint Firmin in Polisy, Aube. Super levendige Champagne in kenmerkende Beaufort stijl.
€ 90,00
Champagne André Beaufort Polisy Brut Réserve Rosé
Rosé Champagne met fijne pinot-trekken, eet-Champagne. Een heuse saignée: een Champagne die z'n kleur dankt aan het eventjes meeweken van de schilletjes tijdens de vergisting.
€ 70,00

5 items

per pagina