Barrat-Masson, Villenauxe-la-Grande

Champagne Barrat-Masson, Villenauxe-la-Grande

Nieuwkomers uit een "vergeten" hoek van Champagne: de Côte de Sézanne. Barrat-Masson is nog grotendeels onontdekt maar dat dit een "star of the future" is zie je aan alles. De smetteloze cuverie, de compromisloze werkwijze en de biologische zorg voor de wijngaarden. En - belangrijker nog - dat proef je in deze champagne die staat als een huis.
Sorteer op
Champagne Barrat-Masson Fleur de Craie Non Dosé 2016
Chardonnay uit de Sézannais, dat als een eiland oprijst uit de graanvlakte ten zuiden van de Côte des Blancs. Brut Nature. Het jonge echtpaar Aurélie Barrat en Loïc Masson bouwt met veel ambitie en talent aan hun rijzende ster wijndomein. Dégorgement: 11/2022. Non dosé.
€ 92,00
Champagne Barrat-Masson Les Margannes 2015
Champagne Barrat-Masson Les Margannes 2015
Verfijnde Champagne met veel diepgang. Laat zien dat dit kleine en jonge Champagne domein (nu al) grote wijnen kan maken.
Champagne Barrat-Masson Fleur de Craie Non Dosé 2016
Chardonnay uit de Sézannais, dat als een eiland oprijst uit de graanvlakte ten zuiden van de Côte des Blancs. Brut Nature. Het jonge echtpaar Aurélie Barrat en Loïc Masson bouwt met veel ambitie en talent aan hun rijzende ster wijndomein.
Champagne Barrat-Masson Grain d'Argile 2019
Uit de zuidelijke Sézannais, chardonnay-land bij uitstek. Toch zit er in deze Grain d'Argile ook een flink deel pinot noir. Sap afkomstig uit 2020 (70%) en 2019 (30%). De chardonnay geeft de wijn een hartige en gulle start, waarna de pinot noir naar voren komt met met knapperige rode besjes en kruidigheid. Comfort in een glas. Zero dosage.

5 items

per pagina