Haut Médoc - Bordeaux

Sorteer op
Domaine Uchida Phéromone blanc élevage 2022
Vin de France, van sauvignon blanc en sauvignon gris. Langere rijping, ongefilterd en intens. Mooi levendig en natuurlijk. Osamu schrijft: "My only advise is to enjoy it in a relaxed atmosphere as it has been produced purely for pleasure." Wij sluiten ons bij dat advies aan. Max. 3 flessen per klant.
Domaine Uchida Rosa 2022
In 2022 geen Miracle (Linas: 0,6 hectare cabernet sauvignon) en Mélodie (Stade: 0,4 hectare merlot) maar Rosa, waar deze wijngaarden samenkomen tot een assemblage met 80% cabernet en 20% merlot. Eigen gisten, minimaal sulfiet. Ongefilterd en ongeklaard. Gerijpt in oude vaten van 500 liter, en 10% in amfoor.
CLos du Jaugueyron fles 640
Vlaggeschip van onze wijnimport: Clos du Jaugueyron. Kleinschalig en biodynamisch. Spannende terroir-Bordeaux. Drink 'm bij Entrepot, De Klepel, Hartering, Kaagman & Kortekaas, Rijks, Vuurtoreneiland. Of thuis, dat kan ook. Zo transparant en levendig kan Bordeaux zijn.
Domaine Uchida Miracle Haut-Médoc 2021
Miracle is de eerste wijn die Uchida maakte. Dit is het derde jaar dat we de wijn hebben, de aantallen zijn altijd klein. Beide Phéromones zijn Vin de France, Miracle heeft langer op het domein gerijpt en is de AOC Haut-Médoc van Uchida. Ongefilterd en ongeklaard. Max. 6 flessen per klant.
Domaine Uchida Phéromone blanc 2022
Vin de France, van sauvignon blanc en sauvignon gris. Ongepolijst wit, ongefilterd en intens. Mooi levendig en natuurlijk. Osamu schrijft: "My only advise is to enjoy it in a relaxed atmosphere as it has been produced purely for pleasure." Wij sluiten ons bij dat advies aan. Max. 3 flessen per klant.
Domaine Uchida Phéromone rouge NV 2021/2022
De Phéromone: alsof je in een volle paarsrode druif hapt. Blind dacht een ervaren proever dat ie Montrose-in-de-maak zo van het vat proefde. Deze wijn barst van het uitbundige fruit. Dit leeft, dit straalt. Zeer verrassend voor een Bordeaux. Ongewoon is ook de blend van twee oogstjaren, 2021 en 2022. Voor de nieuwsgierige drinker. Drink 'm ook bij Coulisse in Amsterdam. Max. 6 flessen per klant.
Sociando-Mallet
Jean Gautreau vindt zijn Haut-Médoc grand cru waardig en daar heeft hij een punt. Het domein ligt net ten noorden van St Estèphe, niet ver van iconen als Calon Ségur en Phélan Ségur. Vriend en vijand (vijand?) is het erover eens dat Sociando Mallet van uitzonderlijk niveau is. Altijd ook voor de lange termijn. Zie hier de 2013, mag nu open.
Château Sénéjac 2016
Goede mix van verleidelijk donker fruit, tabak en menthol. Klassiek Haut Médoc.
Uitverkocht

8 items

per pagina