Vins étrangers

Vins étrangers

We hebben 15 jaar geroepen dat we alleen Franse wijn hebben. Nu is het toch misgegaan. In deze geheime categorie Vins étrangers is er ruimte voor vineus vreemdgaan. Wat u hier aantreft is een verrassing, er is eigenlijk geen peil op te trekken. Behalve dat het bijzondere wijnen zijn. Foto hierboven: Quilceda Creek, Mach One vineyard, Horse Heaven Hills AVA, aan de Columbia River.
Sorteer op
Quilceda Creek Columbia Valley Cabernet Sauvignon 2016
Washington State, de bloedmooie Pacific Northwest van de VS. In Snohomish wordt deze grootse Cabernet Sauvignon gemaakt, nabij Seattle waar David in de 90's een tijdje woonde. De wijngaarden liggen in het zuiden van Washington aan de droge oostkant van de Cascades: Galitzine, Wallula en Palengat, in de AVA's Red Mountain en Horse Heaven Hills.
€ 250,00
Quilceda Creek Columbia Valley Cabernet Sauvignon 2015
De iconische Cabernet Sauvignon van Quilceda Creek wordt gemaakt in Snohomish, bij Seattle, waar David ooit even woonde. Hij blindproefde onlangs de 2006 als piraat tussen top Bordeaux's. Dacht aan een grote Pomerol en wist niet wat ie zag toen deze wijn onthuld werd. Fascinatie leidde tot contact met Seattle, en tot inkoop. Omdat het kan, en leuk is.
€ 250,00

2 items

per pagina