Château Phélan Ségur Saint Estèphe

In Saint Estèphe strijden al jaren twee koningen om wie de mooiste is: Montrose en Cos d'Estournel. Ieder heeft zo z'n voorkeuren, maar de strijd is onbeslist. Een tijdje gebruikte Cos te veel make-up, maar is daar nu overheen gegroeid. Dan zijn er de twee neven Ségur. Calon is de meest voorname, want evenals Montrose en Cos als cru geklasseerd. Phélan is de landelijke neef. Roept minder hard, maar heeft dat ook niet nodig. Inmiddels deels biologisch. Jane Anson: "This is a definite star in the appellation."
Sorteer op
Frank Phélan demi
Tweede wijn van Château Phélan Ségur. Wordt gemaakt van 15 hectare met oudere stokken, plus een selectie van druiven van jongere stokken.
Frank Phélan 2016 demi
Okay, zie hier alle vinkjes waarom dit koopwaardig is. Een halfje! Kom je veel minder vaak tegen, maar hoe fijn als je eens niet een hele fles wil openmaken. Twee: een geweldig domein: Phélan Ségur. Drie: een geweldig jaar, 2016. Vier: een tweede wijn, dus leuker geprijsd en sneller te drinken. Wordt gemaakt van 15 hectare met oudere stokken, plus een selectie van druiven van jongere stokken.
Château Phélan-Ségur 2018
Bordeaux 2018
€ 60,00
Château Phélan-Ségur 2015
Bordeaux 2015
€ 58,00

4 items

per pagina