Aankoop en advies voor uw wijnkelder

EEN EVENWICHTIGE WIJNKELDER

Kelderadvies gaat verder dan het leveren van wijn of het geven van een eenmalig advies. Op basis van uw persoonlijke wensen krijgt u advies-op-maat om tot een evenwichtig 'aankoopbeleid' (excusez le mot) te komen. Deze advisering loopt meestal over een langere tijdspanne, en hierin wordt een veelheid aan wijnen meegenomen, dus ook wijnen die u in deze online shop niet aantreft. Doel is om tot een goede mix te komen van verschillende wijnen die u op uiteenlopende momenten kunt drinken, nu en in de toekomst.

Met behulp van een even eenvoudig als doeltreffend spreadsheet houden we perfect zicht op de inhoud van de wijnkelder, en is meteen te zien of deze evenwichtig van opbouw is.

Indien gewenst vallen onder advisering ook zaken als de opslag van uw wijnen, de verkoop van wijnen en − specifieker − de aankoop van wijn uit het geboortejaar van een kind. Neem voor deze zaken graag contact op.


BORDEAUX en BOURGOGNE

U kunt ook zelf op deze site rondkijken, hier vindt u verschillende voorbeelden van wijnen die korter of langer kunnen worden opgelegd. Bij iedere wijn staat de 'drinktermijn' vermeld. Naast de wijnen die op de site staan kan ik ook vele andere klassieke wijnen leveren, meestal voor even interessante prijzen.