Bestellijst:

0 item(s) - € 0,00
Er staan geen wijnen op de bestellijst.

0

Nicolaas Klei, Wijnwijs van A tot Z

Gids voor de wijnwereld – 4de editie, 2021 – Uitgeverij Podium Amsterdam

Op voorraad

Snel Overzicht

Het gebeurde in 1999, lezend in het cadeau gekregen boek Over de Tong van Nicolaas Klei: het wijnvirus sloeg genadeloos toe. Carrière-omgooiend. Uiteindelijk zelfs resulterend in de start van Bolomey Wijnimport. Vanzelfsprekend mag dit nieuwe naslagwerk van Nicolaas Klei – de Gerard Reve onder de wijnschrijvers – hier niet ontbreken. Geen verzendkosten.
€ 25,00
 
  • Verpakking: beschermende boekverpakking; geen verzendkosten

Details

Willem Kloos zei: "Mooi, die natuur, maar je moet er wel wat drinken bij hebben."
Nicolaas Klei: "Fijn, die wijn, maar je moet er wel wat te lezen bij hebben."

Daar heeft hij voor gezorgd, en hoe. Niet alleen puilt deze geheel vernieuwde wijnencyclopedie uit van belanghebbende wijninformatie, alles is ook nog eens zo 'heerlijk' opgeschreven dat het bijna onmogelijk is om dit alles zonder glas bij de hand te lezen.

Uitgeverij Podium omschrijft het nieuwe boek als volgt: "De eigenzinnige wijnschrijver Nicolaas Klei leerde Nederland omfietsen voor wijn zonder poespas. Wijn is niet moeilijk, maar lekker, preekt hij. In Wijnwijs van A tot Z brengt Klei zijn over de rand van het glas klotsende kennis bijeen in een even praktisch als onderhoudend lexicon. In alfabetisch gerangschikte, vrolijke en erudiete verhaaltjes komt alles aan bod wat de nieuwsgierige wijnliefhebber altijd al wilde weten over wijn."

Wijnwijs komt uit op 17 december 2021. Bestellen kan per heden.
Bolomey Wijnimport Amsterdam: Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Loire, Champagne, Elzas, Jura, Savoie, Languedoc, Roussillon