Domaine des Buis, Entraygues-le-Fel - Sud

In het rare jaar 2020 hebben we 1 ontdekking gedaan, heel overzichtelijk. Na een tip van de getalenteerde Gerald Oustric van Domaine Le Mazel proefden we de nieuwe wijnen van de enthousiaste twintiger Pauline Broqua. En oef daar werden we heel blij van. Ik vroeg meteen of we misschien een petite palette konden bestellen. Pauline schrok zich een hoedje want verstond dix palettes :-) Gelukkig staat er nu een klein pallet bij ons in Amsterdam van deze ongelofelijk lekkere wijnen uit de Aveyron.
Sorteer op

5 items

per pagina
Domaine des Buis Année à Foin, Année a rien 2021
Zuidelijke, warmrijpe chenin blanc van wijnmaakster Pauline Broqua.
Domaine des Buis Un Phare dans la Tempête 2021
Vrolijke optocht van bijzondere druiven: Fer Servadou, Cabernet Franc, Jurançon Noir, Négret de Banhars en Mouyssaguès. Pauline stopt ze allemaal in een fles, en het is fijn dat ze dat doet. Sappig, kruidig, rozenbottel, droog, zonnig. En lekker licht! In de Parijse horeca onaansleepbaar, hier gewoon online bestelbaar.
Domaine des Buis Les Brumes 2020
Zuidelijke, warmrijpe chenin blanc van wijnmaakster Pauline Broqua.
Domaine des Buis Marin d'Eau Douce 2020
Lichte rode wijn van Pauline Broqua. Fer servadou en cabernet franc houden elkaar als goede vrienden overeind, sterker nog, ze vullen elkaar goed aan. Kruidig en sappig rood fruit. Een vrijblijvende tip: zorg dat er nog een extra flesje achter de hand is van deze wijn, men zal u dankbaar zijn.
Domaine des Buis Chauffe Marcel 2020
Is dit een rosé met veel kleur, of een rode wijn met weinig kleur? Wat maakt het eigenlijk uit. In de zomer noem je het rosé en in de winter is het lichtrood, probleem opgelost. Het is het spraakzame kleine rode fruit dat deze Aveyron van de jonge Broqua zo aantrekkelijk en eigen maakt. Proost!
Uitverkocht
Sorteer op

5 items

per pagina