Bestellijst:

0 item(s) - € 0,00
Er staan geen wijnen op de bestellijst.

0

Domaine des Buis

In het rare jaar 2020 hebben we 1 ontdekking gedaan, heel overzichtelijk. Na een tip van de getalenteerde Gerald Oustric van Domaine Le Mazel proefden we de nieuwe wijnen van de enthousiaste twintiger Pauline Broqua. En oef daar werden we heel blij van. Ik vroeg meteen of we misschien een petite palette konden bestellen. Pauline schrok zich een hoedje want verstond dix palettes :-) Gelukkig staat er nu een klein pallet bij ons in Amsterdam van deze ongelofelijk lekkere wijnen uit de Aveyron.

3 Item(s)

 1. Domaine des Buis Marin d'Eau Douce 2019

  Domaine des Buis Marin d'Eau Douce 2019

  nieuw • Licht rood wijn van Pauline Broqua. Fer servadou en cabernet franc houden elkaar als goede vrienden overeind, sterker nog, ze vullen elkaar goed aan. Kruidig en sappig rood fruit. Een vrijblijvende tip: zorg dat er nog een extra flesje achter de hand is van deze wijn, men zal u dankbaar zijn.
  Verder...
  € 15,00 bij aantal van 6
 2. Domaine des Buis Chauffe Marcel 2019

  Domaine des Buis Chauffe Marcel 2019

  nieuw • Hoop wijn deze rosé uit de Aveyron. Een rosé met veel kleur, karakter, maar ook veel frisheid en koelte. Een rosé die flirt met de notie "heel licht rood" en toch net een rosé blijft. Maar dan wel een heel leuke die iets te vertellen heeft. Vooral het kleine rode fruit is spraakzaam, roept om aandacht. Dat is precies wat deze wijn van de jonge Broqua zo aantrekkelijk en eigen maakt. Verder...
  € 15,00 bij aantal van 6
 3. Domaine des Buis Les Brumes 2019

  Domaine des Buis Les Brumes 2019

  nieuw • Verrassende chenin blanc. Droog, fris en veelzijdig. We lieten de wijn blind proeven aan 5 Amsterdamse sommeliers. De ene helft dacht aan chenin blanc, de andere helft aan savagnin uit de Jura. Dat geeft een aardige indruk. Spannend spul dat evenals de rosé van Pauline Broqua gevaarlijk makkelijk drinkt.

  Verder...
  € 16,00 bij aantal van 6

3 Item(s)

Bolomey Wijnimport Amsterdam: Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Loire, Champagne, Elzas, Jura, Savoie, Languedoc, Roussillon