Uitlevering Bordeaux 2009 primeurs

De 2009 primeurs zijn aangekomen in Amsterdam. Het heeft voor ons de voorkeur dat deze kostbare wijnen worden opgehaald. Dat kan op de ophaaldagen, of op ieder ander moment op afspraak.

 

Bijzondere flessen open op de ophaaldagen

Tijdens de ophaaldagen worden er enkele bijzondere flessen geopend, zoals de exclusieve Meursault van Arnaud Ente, een speciale Champagne... en er is natuurlijk ook Bordeaux 2009 te proeven!

 

Eenmalige korting op topwijnen

Voor de ophalers is er nog iets te 'halen': een paar topwijnen kunt u namelijk voor een eenmalige "inlaadprijs" meenemen! Deze aanbiedingen zijn exclusief voor onze primeur-klanten.

 

Maar u kunt de 2009 primeurs ook per koerier laten bezorgen. Let wel: de wijnen zijn dan verzekerd voor het aankoopbedrag en niet voor de actuele waarde. Het heeft daarom de voorkeur dat de kostbare primeurs worden opgehaald.

Franco levering in Nederland is vanaf een orderbedrag van €350 (voor niet-primeurs geldt als drempel €175). Voor België is er een bijdrage in de verzendkosten: 1 collo (kist/doos) €15 en elk bijkomend collo €7,50 tot een maximum van €37,50.

Welke keuze u ook maakt, in alle gevallen ontvangt u na enige tijd bericht ofwel ter bevestiging van uw keuze, ofwel om nadere afspraken te maken. Het adres van de nieuwe opslag krijgt u dan vanzelfsprekend ook te horen. Hartelijk dank vast voor uw medewerking!