Gabriel-Glas

Gabriel-Glas

Wat doet er nou echt toe naast het kiezen van de juiste wijn? Dat zijn (behalve natuurlijk het juiste gezelschap) vooral twee dingen: het juiste glas, en de juiste temperatuur. Voor dat laatste moet u zelf zorgen. Met dat eerste kunnen we u helpen. Want met het bijzonder gevormde Gabriel-Glas komen wijnen erg goed tot hun recht. Er zijn 2 varianten: de machinaal gemaakte Standard Edition en de iets slankere mond-geblazen Gold Edition. We verkopen de glazen vooral aan restaurants.
Sorteer op
 • Gabriel-Glas Alpha Wine Decanter Gold Edition
  De wijnkaraf Alpha valt op door zijn elegant ontworpen eenvoud. Vorm volgt functie. De lange gebogen vorm maakt makkelijk inschenken mogelijk zonder over de gast heen te hoeven reiken. Handig voor restaurants dus. Tegelijkertijd past de karaf gewoon in de deur van de ijskast. De nano-coating in de slanke schenkhals zorgt voor druppelvrij schenken, want dat wil je sowieso. Enfin, net zoals bij de glazen is er goed nagedacht over deze karaf. Hoe dan ook een blikvanger op tafel.
  € 150,00
 • Gabriel-Glas Standard Edition doosje van 2
  De machinaal gemaakte variant, doosje van 2. We vonden dit zo'n verrassend glas dat we besloten het te gaan verkopen. De licht conische vorm concentreert de geur waardoor de wijn open overkomt. Een all-round kristallen glas geschikt voor alle soorten wijn. En het voelt ook fijn aan, elegant maar niet fragiel. Met dit glas uit Oostenrijk komt een wijn echt goed tot z'n recht.
  € 40,00
 • Gabriel-Glas Gold Edition doosje van 2
  De mondgeblazen variant, doosje van 2. We vonden dit zo'n verrassend glas dat we besloten het te gaan verkopen. De licht conische vorm concentreert de geur waardoor de wijn open overkomt. Een all-round kristallen glas geschikt voor alle soorten wijn. En het voelt ook fijn aan, elegant maar niet fragiel. Met dit glas uit Oostenrijk komt een wijn echt goed tot z'n recht.

  € 100,00

3 items