Gifts

Houten wijnkistjes om cadeau te geven. Ook is er de mogelijkheid om hier een kistje aan te schaffen en zelf een wijn (of wijnen) uit ons assortiment aan te schaffen. Wil je het door ons laten versturen, geen probleem! Geef bij de bestelling het afleveradres door en indien van toepassing een persoonlijke boodschap (zonder extra kosten).

If you do not speak Dutch and/or are ordering from abroad, please send us an email at info@bolomey.nl or call us at +31 (0)20 422 3098 (note the time difference). We will be glad to help you.
Sorteer op
Houten kistje mousserend, wit, rood
Cadeaukistje wit, rood
€ 108,00
Houten kistje wit, rood
Cadeaukistje wit, rood
€ 42,00
Houten kistje Champagne
Houten cadeaukistje met 1 fles Barnaut Grande Réserve Brut Champagne.
€ 43,00
Nicolaas Klei, Wijnwijs van A tot Z
Het gebeurde in 1999, lezend in het cadeau gekregen boek Over de Tong van Nicolaas Klei: het wijnvirus sloeg genadeloos toe. Carrière-omgooiend. Uiteindelijk zelfs resulterend in de start van Bolomey Wijnimport. Vanzelfsprekend mag dit nieuwe naslagwerk van Nicolaas Klei – de Gerard Reve onder de wijnschrijvers – hier niet ontbreken. Geen verzendkosten.
€ 25,00
Jane Anson Inside Bordeaux
Het nieuwe standaardwerk over Bordeaux is een must-have voor de Bordeaux-liefhebber. Anson neemt de terroirs als startpunt, met geweldige kaarten. Van daaruit legt zij de link naar de wijnen die we kennen. Of nog niet kennen.
€ 70,00
Houten cadeaukistje voor 3 flessen
 
€ 7,00
Houten cadeaukistje voor 2 flessen
 
€ 6,00
Houten cadeaukistje voor 1 fles
Wooden gift box
€ 5,00

8 items

per pagina