Gifts

Houten wijnkistjes om cadeau te geven. Ook is er de mogelijkheid om hier een kistje aan te schaffen en zelf een wijn (of wijnen) uit ons assortiment aan te schaffen. Wil je het door ons laten versturen, geen probleem! Geef bij de bestelling het afleveradres door en indien van toepassing een persoonlijke boodschap (zonder extra kosten).

If you do not speak Dutch and/or are ordering from abroad, please send us an email at info@bolomey.nl or call us at +31 (0)20 422 3098 (note the time difference). We will be glad to help you.
Sorteer op
Château Branaire Ducru 2005 dubbele magnum
Af-château eind 2023. De eerste reactie kwam vanaf de kerstdis, van een van onze goede klanten: "Waanzinnig. Diepe tonen chocola en paars fruit die je verwacht, super balans, tannines mooi geïntegreerd met goeie bite. Echt heel goed!" Binnenkort zelf maar eens zo'n vette fles openmaken. Branaire is super, en 2005 ook. In deze DM komen wijn en jaar samen.
€ 698,00
Gabriel-Glas Alpha Wine Decanter Gold Edition
De wijnkaraf Alpha valt op door zijn elegant ontworpen eenvoud. Vorm volgt functie. De lange gebogen vorm maakt makkelijk inschenken mogelijk zonder over de gast heen te hoeven reiken. Handig voor restaurants dus. Tegelijkertijd past de karaf gewoon in de deur van de ijskast. De nano-coating in de slanke schenkhals zorgt voor druppelvrij schenken, want dat wil je sowieso. Enfin, net zoals bij de glazen is er goed nagedacht over deze karaf. Hoe dan ook een blikvanger op tafel.
€ 150,00
Houten kistje mousserend, wit, rood
Houten cadeaukistje met: Champagne Barrat-Masson Fleur de Craie 2019 Domaine de la Bongran Viré Clessé Cuvée E.J. Thévenet 2019 Clos Puy Arnaud 2014
€ 117,00
Houten kistje wit, rood
Houten cadeaukistje met daarin Vincent Carême Vouvray Sec 2022 en David Butterfield Pinot Noir 2020
€ 50,00
Houten kistje Champagne
Houten cadeaukistje met 1 fles Champagne Barnaut Blanc de Noirs Grand Cru Brut.
€ 46,00
Nicolaas Klei, Wijnwijs van A tot Z
Het gebeurde in 1999, lezend in het cadeau gekregen boek Over de Tong van Nicolaas Klei: het wijnvirus sloeg genadeloos toe. Carrière-omgooiend. Uiteindelijk zelfs resulterend in de start van Bolomey Wijnimport. Vanzelfsprekend mag dit nieuwe naslagwerk van Nicolaas Klei – de Gerard Reve onder de wijnschrijvers – hier niet ontbreken. Geen verzendkosten.
€ 25,00
Favorit bistro wijnglas doosje van 6
Favorit bistro wijnglazen 26 cl veel gebruikt voor natuurwijn
€ 30,00
Jane Anson Inside Bordeaux
Het nieuwe standaardwerk over Bordeaux is een must-have voor de Bordeaux-liefhebber. Anson neemt de terroirs als startpunt, met geweldige kaarten. Van daaruit legt zij de link naar de wijnen die we kennen. Of nog niet kennen.
€ 70,00
Houten cadeaukistje voor 3 flessen
 
€ 8,50
Houten cadeaukistje voor 2 flessen
 
€ 6,50
Houten cadeaukistje voor 1 fles
Wooden gift box
€ 5,50

11 items

per pagina