Harold Hamersma

Het nieuwe jaar 2023 begon goed. Op 17 januari kregen we van Harold Hamersma ons rapport: elf wijnen met een gemiddeld rapportcijfer van een ruime 9+. Wij van de wijnimport - Jan, Milou, Joeri en David - raden u aan om ze alle wijnen te kopen. Maar een enkeling uit dit elftal maakt ook al blij.
Sorteer op
  • Michel Delhommeau Muscadet La Dame de Onze Heures 2022
    De tijd dat je aan Muscadet voorbij kon omdat het niet zo bijzonder was zijn voorbij. Zeker in deze tijd van warme zomers. Delhommeau maakt een super fijne melon de bourgogne die een hoop te vertellen heeft. Zouden we blind Muscadet hebben geroepen? Misschien niet. Hamersma 9+.
  • Domaine Vincent Carême Vouvray Peu Morier 2022
    Rijke Vouvray die groeit in het glas, bloeit bij het contact met zuurstof. Net niet helemaal droog, en die molligheid combineert mooi met de zuren in deze wijn. Gastronomisch? Wat heet. De 2021 kan open, maar deze intense chenin zal de komende jaren nog groeien.
  • Mas de Janiny Le Tableau 2021
    Nieuw in ons assortiment! We werken al jaren met Le Temps des Gitans en verder vroegen we eigenlijk nooit naar wat ze nog meer maken. Onterecht, want deze wijn is ook erg goed. Iets meer voor aan tafel dan de Gitans. Kruidig, donker fruit, sappig. Hamersma 9 voor Tableau 2021.

3 items