Uitlevering Bordeaux 2011 primeurs

Alle Bordeaux 2011 primeurs zijn in Amsterdam! Dus kan de uitlevering beginnen. Wat we altijd aanraden is om deze kostbare wijnen op te halen, of te laten ophalen. Dat kan op de ophaalmiddagen of op ieder ander moment op afspraak.

 

Proeven op de ophaalmiddagen

Op de ophaalmiddagen gaan er mooie flessen open. Vast een Bordeaux 2011, een Meursault, iets mousserends, etcetera—wat precies allemaal gaan we nog bedenken. Maar het zal de moeite waard zijn!

 

Eenmalige korting op topwijnen

Voor de ophalers is er nog iets te halen: een aantal topwijnen – waaronder Bordeaux 2010 – kunt u voor een eenmalige "inlaadprijs" meenemen! Deze Foire aux Vins wijnen zijn beperkt beschikbaar en worden op de ophaaldagen voor het eerst (en misschien ook voor het laatst) aangeboden.

 

Maar u kunt de 2011 primeurs ook per koerier laten bezorgen. Let wel: de wijnen zijn dan alleen verzekerd voor het aankoopbedrag en niet voor de actuele waarde. Franco levering in Nederland is vanaf een orderbedrag van € 350 (voor niet-primeurs geldt als drempel € 175).

Wat u ook kiest, u hoort t.z.t. van ons. Dat kan soms even duren, afhankelijk ook van uw keuze, maar we komen bij u terug. Er volgt geen directe email bevestiging na het versturen van onderstaand formulier. Dank vast voor de medewerking!

 

N.B. Als u meer nog niet geleverde wijnen bij ons heeft staan, eerdere primeur-wijnen of andere bestellingen, dan voegen we die bij de 2011's.