Sale – uitverkoop

Deze wijnen zijn tijdelijk lager geprijsd. Het aanbod wisselt dus het loont de moeite om af en toe te kijken welke wijn er in de reclame is. De wijnen zijn verpakt in de originele château-kistjes en liggen – net zoals al onze wijnen – onder zeer goede condities opgeslagen in Amsterdam. Zolang voorradig zijn deze wijnen direct leverbaar.
Sorteer op
Ségla 2014
Rauzan Ségla voert samen met Château Margaux en Palmer de appellation Margaux aan. Ségla, de tweede wijn van Rauzan Ségla, zie je niet vaak, we verkopen de wijn vooral aan restaurants. Uitnodigende en soepele Margaux, en zeker een verrassende fles op tafel. We hebben verschillende oogstjaren op voorraad.
Speciale prijs € 32,00 Normale prijs € 37,00
Château Capbern 2017
Geweldige veel-waar-voor-zijn-geld wijn. De wijngaarden van Capbern flankeren Saint-Estèphe sterren Phélan Ségur en Meyney, die ook steevast boven hun gewichtsklasse boksen. Capbern wordt gemaakt door het droomteam van Château Calon Ségur. Restaurants werken graag met Capbern.
Speciale prijs € 25,00 Normale prijs € 30,00
Château Quinault l'Enclos 2016
Quinault l'Enclos is eigendom van Cheval Blanc, en de wijn wordt gemaakt door het team van Cheval Blanc. Het zal duidelijk zijn: wijn met hun handtekening erop zal in orde zijn – en natuurlijk meer dan dat. De wijn heeft 18 maanden gerijpt op grote 500 liter vaten waarvan de helft nieuw. Dag twee is de wijn nog lekkerder!
Speciale prijs € 42,00 Normale prijs € 50,00

3 items

per pagina